September zal bij Van Broekhoven Fysio in het teken staan van de Mont Ventoux. Op 1 september fietst Ronald met drie fietsmaten (Pierre Wierikx, Bas Ridders en Marc Smulders) naar de top van de Mont Ventoux. Op deze 1321km lange tocht die ze in 10 etappes gaan volbrengen, worden ze begeleid door Rob Nouwens en Anja Wierikx. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Er is veel en intensief getraind op de fiets (Ronald heeft dit jaar al 6000km getraind, onder begeleiding van Ruud Goorden van Velopower). Daarnaast hebben de collega’s van Cycling+ ‘fiets’puntjes op de i gezet. Ronald’s fiets is perfect afgesteld door bikefitter Eric van den Bogaard, sportdiëtist Inge van der Kaaden heeft een individueel voedingsplan gemaakt en Ronald rijdt rond met een professionele Oakley zonnebril van Van Wely.
Doel achter deze tocht is geld in te zamelen voor www.colsensation.nl , een regionale organisatie die geld inzamelt voor KWF en regionale kanker gerelateerde doelen. Ieder lid van het montventourdefranceteam heeft zijn eigen verhaal voor het aangaan van deze uitdaging. Ronald fietst ter ere van zijn moeder, die begin dit jaar helaas is overleden aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte.
Op 15 september fietsen Ronald en Ilse met hun zonen, Tim en Gijs naar de top van de Mont Ventoux. Dochter Lotte en haar vriend Alex zullen namens Van Broekhoven Fysio deel uitmaken van het medisch team.
Volg onze belevenissen via de facebookpagina van Van Broekhoven Fysio.