fysio Roosendaal, fysiotherapie Roosendaal, kwaliteit fysio, kwaliteit fysiotherapie, kwaliteit Roosendaal, zorgkaart fysio, borgkaart fysiotherapie zorgkaart Roosendaal, ckr fysio, ckr fysiotherapie, ckr roosendaal

Fysiotherapie is een vak in beweging. Door nieuwe inzichten veranderen onze methodes voortdurend. Onze kennis en technieken up-to-date houden is daarom van groot belang om als fysiotherapeut te kunnen blijven werken volgens de laatste ontwikkelingen. 

Om de kwaliteit van de fysiotherapeuten te kunnen garanderen, heeft de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten, het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) in het leven geroepen. Als fysiotherapeut sta je hierbij ingeschreven en moet er worden voldaan aan bepaalde eisen. 

Eisen

Voor fysiotherapeuten is het belangrijk dat zij volgens wetenschappelijke studies onderbouwde en bepaalde richtlijnen handelen. Daarnaast zullen fysiotherapeuten verplichte bijscholingen moeten volgen.

Studiepunten

Net als op school, moeten fysiotherapeuten studiepunten behalen om een fysiotherapeut te blijven.
Deze behalen zij door het volgen van de verplichte bijscholingen.

Bij Van Broekhoven hechten wij veel waarde aan ontwikkeling en delen dit ook graag met anderen. Via onze social media kanalen, Facebook en Instagram, wordt u op de hoogte gehouden van de cursussen en bijscholingen die onze therapeuten volgen en afronden. 

Evalueren

Wij vinden het belangrijk om de zorg die wij leveren te evalueren.

Dit kan binnen onze praktijken op verschillende manieren;

  • Aan het einde of tijdens een behandeltraject versturen wij een enquête waarin u kunt aangeven wat de plus -en minpunten zijn. Wij waarderen uw oprechte mening zodat wij onze service nog meer kunnen verbeteren.
  • Daarnaast kunt u via zorgkaart Nederland een review achter laten.
  • Ook op onze Facebookpagina of onze bedrijfspagina op Google zijn reviews welkom.
    Dit helpt niet alleen ons een beter beeld te scheppen van onze service, maar u helpt ook andere mensen. Op deze manier kunnen zijn zelf kiezen welke praktijk of eventueel therapeut het beste bij hun past.

Hierdoor krijgen wij een goed beeld van jullie ervaringen en weten wij wat we moeten behouden en wat we kunnen verbeteren!  

Bij ons staat kwaliteit centraal!