Binnen van Broekhoven Fysio+ mogen wij +- 47 patiënten met MS helpen en begeleiden bij het waarborgen van de kwaliteit van het leven. Om ook onszelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen, hebben wij binnen de praktijk verschillende activiteiten gehad. In dit artikel kijken wij hier graag met u op terug!

 

Dinsdag 5 november

5 november vond het MS symposium plaats in het Amphia in Breda. Hier spraken onder andere verschillende specialisten, zoals een revalidatie arts, neuroloog, MS verpleegkundige en fysiotherapeut, over de nieuwe ontwikkelingen binnen MS. Onze therapeut Evelyne was aanwezig om weer nieuwe informatie op te doen die helpt bij het begeleiden van de MS patiënten. Tevens was het NAH Fysionet, waar verschillende van onze collega’s bij aangesloten zijn, aanwezig om informatie uit te wisselen!

MS

Maandag 18 november

Onderzoekers van het Radboudumc Nijmegen hebben genetische varianten ontdekt die meer inzicht geven in het ontstaan van MS. En dat is goed nieuws. Want hiermee zijn we weer stapje dichterbij de genezing van MS gekomen. Hiervoor moeten we wel nog veel onderzoek doen. Elke financiële bijdrage aan vervolgonderzoek is hard nodig in onze strijd tegen MS. Lees hier meer!

 

Dinsdag 19 november

GESLAAGDE MS INFORMATIE AVOND BIJ VAN BROEKHOVEN FYSIOTHERAPIE!! Een mooie opkomst, interessante informatie over MS en werken en een inspirerend verhaal van Henriëtte Nooren over haar boek ‘Ik ben er één uit duizend’. Iedereen bedankt voor uw komst en inzet!

MS